Cui se adresează?
Cursul PRO 7 EDUCAȚIE se adresează lucrătorilor care slujesc la Școala Duminicală sau în orice altă lucrare cu copiii (începători sau avansați) dar și persoanelor interesate să se implice, incluzând aici părinții.

SCOPUL?

1. Echipe de învățători de Școală Duminicală bine instruite și echipate

Instruirea sistematică și dezvoltarea învățătorilor de Școală Duminicală. Ne dorim ca toți cei implicați în această slujire să „vorbească aceeași limbă” în biserica locală, să fie bine organizați, echipati să lucreze în unitate și sub autoritate.

Formarea de noi lucrători în acest domeniu. „Şi le-a zis: Mare este secerişul, dar puţini sunt lucrătorii! Rugaţi, dar, pe Domnul secerişului să scoată lucrători la secerişul Său.” (Luca 10:2)

2. Prin echipele de invatatori îi vom ajuta pe copii nu doar să înțeleagă și să cunoască Biblia, ci Cuvântul scris să devină Cuvântul viu și lucrător în viețile lor, care să le transforme viața (astfel încât să aibă loc întâlnirea personală cu Hristos și să crească spiritual) Matei 28:19,20; Luca 2:52

3. Scopul final: salvarea generației actuale de copii și a celor viitoare, pentru gloria lui Dumnezeu. Psalmul 78:3-8; Matei 18:14,6: „Tot aşa, nu este voia Tatălui vostru celui din ceruri să piară unul măcar din aceşti micuţi care cred în Mine.”

Cursurile cuprind 7 niveluri (conform Anexei)

Din anul 2012 funcționăm în această formă, fiecare nivel din cele 7 cuprinzând aproximativ 10-12 ore de predare, teorie și demonstrații practice. Pentru obținerea Diplomei, la încheierea fiecărui nivel, cursanții susțin un Test scris și o Evaluare practică.

Din dorința unei creșteri și dezvoltări naturale, sănătoase a învățătorilor, se predă un singur nivel pe an. În cei 11 ani, lucrarea s-a extins în România dar și în Diaspora românească din Europa și SUA. În prezent sunt peste 400 de instructori care predau cursul pentru aproximativ 6000 de învățători. Pentru mai multe detalii, ne puteți contacta:

Sami Muică

Tel. +40 722 204415; Whats App: +40 736 653881; e-mail: muicasam@yahoo.com

Daniela Piftor

Tel. +40 745 071124; e-mail: danielapif@yahoo.com

Anexa:

Categorii

Lasa un comentariu