Te invităm să susții lucrarea!

Ce este Săptămâna Speranței?

- O serie de întâlniri cu copiii timp de 5 zile consecutive, care se desfășoară în afara zidurilor bisericii, în același loc, la aceași oră, scopul fiind prezentarea Evangheliei pe înțelesul lor. Locurile unde se pot desfășura astfel de întâlniri pot fi: parc, teren de sport, curtea unei case, între blocuri, pe imaș, curtea unei școli. Pentru ca Evanghelia să ajungă la copiii care nu au interacțiune cu biserica, este de dorit să se alegă un loc neutru.

Ce conține programul?

- Programul va fi de aproximativ 2 ore, în cadrul căruia nu trebuie să lipsească: lecția biblică, versetul de memorat, rugăciunea, cântarea, jocul recapitulativ și jocuri de exterior, dar pot fi introduse și alte activități, cum ar fi: tombola, lucrul manual. Nu uitați de ceva dulce la finalul fiecărei întâlniri!

- În urmatoarea perioadă vom adauga materiale și idei pe care le puteți folosi pentru aceste întâlniri cu copiii. Vom propune un set de lecții pe care îl puteti prezenta copiilor, dar nu este obligatoriu să îl folosiți neapărat pe acesta, însă aveți foarte mare atenție în alegerea materialelor, astel încât să fie cu specific evanghelistic deoarece ne adresam unor copii care poate nu au mai auzit Evanghelia până acum.

Care este scopul și motto-ul proiectului?

- Scopul Săptămânii Speranței este de a vesti Evanghelia copiilor, care sunt deschiși și receptivi, iar odată plantată samânța în inima lor, ea va da rod mai târziu.

- Motto-ul este: „Când ai pasiune nu te uiți la ce nu ai ... te uiți la ce trebuie făcut” Sami Muică

Care sunt benficiile?

- Copiii primesc învățătură biblică sănătoasă și Îl vor cunoaște pe Domnul Isus.

- Participanții vor primi un tricou, cu ajutorul Domnului, sau cel puțin o insignă.

- Copiii vor primi o fotografie de grup (o amintire care rămâne peste ani).

- Vor primi literatură creștină verificată, de la diferite organizații, dar intenționăm să tipărim și noi ceva, ca departament.

- Vor primi îndrumarea către o Biserică cu școală duminicală, unde pot continua procesul de învățare a Bilbliei și de cunoaștere a lui Dumnezeu.

Care sunt nevoile?

- Susținători în rugăciune.

- Mobilizatori, cei care promovează proiectul și anunță copiii.

- Învățători de școala duminicală care se ocupă de program.

- Creștini care asistă și au grijă ca programul să nu fie deranjat.

- Donatori (costuri pentru locație, transport, tricouri, dulciuri, literatură creștină, obiecte pentru tombolă etc.)

- Frați slujitori pentru discuții cu părinții copiilor.

Vom mai adăuga informații legate de organizare și cum vă puteți înscrie pentru acest proiect. Momentan se formează echipa care va fi alcatuită din câte un reprezentant responsabil din fiecare regională, un reprezentant responsabil pe fiecare țară.

După formarea echipei și derularea primei ședințe vom adăuga lista cu echipa și informații legate de organizarea lucrării  și cum vă puteți înscrie pentru acest proiect. Muică Maria-Camelia, responsabil de proiect

Donatiile pot fi făcute cu cardul accesând butonul: DONEAZAsau puteți dona prin transfer bancar direct în contul Cultului Creștin Penticostal, cu mențiunea DEPARTAMENT COPII.

CULTUL CREŞTIN PENTICOSTAL – BISERICA LUI DUMNEZEU APOSTOLICĂ DIN ROMÂNIA

Cont IBAN RO29RNCB0077029207060001, BCR, Filiala. sect.6, Bucureşti Cod fiscal nr. 4431227

Suna-ne sa discutam

+40 722 658011