Iubiți frați și stimate surori,
 
În primul rând dorim să îi mulțumim lui Dumnezeu pentru toate lucrurile și în mod special pentru propășirea lucrării cu copiii în toată vremea.

Prin harul și cu ajutorul Domnului Isus vrem ca în anul 2022 să reluăm proiectul:
Lanțul de post și rugăciune.
În acest sens venim acum înaintea voastră, lideri de țară/regională, instructori, echipa centrală a Talantului în negoț și toți învățătorii de școală duminicală cu rugămintea de a vă înscrie pentru anul 2022 în acest proiect.

Iată cauzele pe care le aducem înaintea Domnului în zilele de post și zilnic în rugăciune:

     I. PROPĂȘIREA LUCRĂRII CU COPIII
1. Conferința anuală a lucrătorilor cu copiii;
2. Concursul Biblic Talantul în negoț;
3. Lanțul de post și rugăciune anual;
4. Cursurile de instruire Pro 7 Educație (7 nivele)
5. Agenda anuală a învățătorului;
6. Revista Margăritarul;
7. Site-ul www.scoala-duminicala.ro/new și echipa care se ocupă de tehnoredactare, design și tot ce înseamnă partea tehnică a departamentului;
8. Săptămâna Speranței (mai multe forme de evanghelizări pentru copii, tabere de zi, tabere organizate în mare parte în colaborare cu Misiunea Speranța)
9. Citirea Bibliei în 1-3 ani la biserică;
10. Picurul de miere zilnic (citirea Bibliei într-un an sau varianta în 3 ani);
11. Sărbătoarea anuală „Copiii lui Isus”;
12. Biblia la puterea a doua;
13. Școala duminicală în situații speciale;
14. Școala părinților creștini;
15. Bunici implicați – nepoți binecuvântați (proiect în fază de viziune).

  II. PROTECȚIE DIN PARTEA DOMNULUI ISUS asupra familiilor lucrătorilor la Evanghelie (învățători, instructori, lideri, predicatori, slujitori ordinați, alte forme de slujire) și peste România.

    III. MISIONARI ȘI FAMILIILE LOR Călăuzire divină și protecție în lucrare. Cuvântul lui Dumnezeu, să fie tradus în cât mai multe limbi și fiecare popor și trib să ajungă să audă vestea bună a Evangheliei.

Colega noastră Laura Cornici din echipa centrală va ține evidența celor înscriși și vă va trimite un mesaj pe whatsapp cu 2-3 zile înainte ca să vă aducă aminte de ziua de post.
Dacă cineva din diverse motive de boală nu poate intra în acest lanț de post în ziua aleasă, vă rugăm să ne anunțați cât mai repede posibil pentru a găsi un înlocuitor.

Când vă înscrieți trimiteți sorei Laura (+40)745310064, un mesaj pe whatsapp cu:
– Numele și prenumele;
– țara/centrul de instructori;
– numărul de telefon (dacă vreți ca mesajul primit cu 2-3 zile înainte de ziua aleasă să fie trimis pe alt număr decât cel de pe care scrieți mesajul)
– data aleasă (zi, lună)
Înscrierile se fac până în data de 15.12.2021
ATENȚIE: După ce trimiteți mesajul trebuie să primiți înapoi un mesaj de confirmare să știți sigur că va rămâne ziua pe care ați cerut-o.

Bunul Dumnezeu să ne binecuvinteze pe fiecare și să ne dea biruință! El să pună în noi pasiune și dragoste pentru lucrarea cu copiii!

Daniel Neagoe

Categorii

Lasa un comentariu