Şcoala Duminicală Online - pentru situaţii speciale

Logo - Scoala Duminicala in Situatii Speciale           Nu ne-am gândit vreodată că va veni peste omenire o așa pandemie de proporții care să dureze pe timp așa de îndelungat. In acest context cu ajutorul lui Dumnezeu am pornit proiectul , Școala duminicală pentru situații speciale,,.
Scopul proiectului este de a ajuta lucrarea cu copiii când aceasta trece prin situații speciale.
Prin acestă lucrare venim in sprijinul învățătorilor in urmatoarele moduri:
– motivarea învățătorilor de a avea întâlniri săptămânale cu copiii. In functie de cum permite spațiul fie sâmbăta in sala bisericii pe diverse grupe, fie duminica in salile de copii.
– pentru perioada când biserica este închisă datorită carantinării localității sugerăm ca învățătorii să se pregătească pentru a face școală duminicală on line pe zoom. Din fişierul ataşat aici puteţi afla informațiile necesare pentru a învăța cum să faci un program on line de școală duminicală:    Instruire-pt-folosirea-aplicatii-zoom-online
– oferirea de programe gen școală duminicală filmate de echipe de învățători. Aceste programe pot fi vizionate de orice copil, fie ca face sau nu face școală duminicală, fie că este dintr-o familie creștină practicată fie nu. Pentru învățătorii care nu fac nimic pentru copiii de la grupe (probabil nu au condiții) iî rugăm măcar să trimită săptămânal la toți copiii un asemenea program pe care copiii sa-l vizioneze. Pe lângă linkurile postate de noi veți găsi și alte programe. Verificați sa fie biblice si complete, adică să cuprinda: rugăciune, lecție biblică, verset, cântare, lecție misionară, timp de recaitulare și dacă este posibil să aibă și alte activități.
Nu lăsați copiii fără Cuvânt și fără o formă de școală duminicală. Ca învățători Dumnezeu ni i-a încredințat șă-i slujim, haideți să ne facem datoria cu drag, cu maximum de responsabilitate și că pentru Domnul.
Multă binecuvântare și spor la treabă.

Sami Muică rob al lui Hristos

Categorii

Lasa un comentariu