Binecuvantare

imagesLa cumpăna dintre ani ne urăm unii altora să avem parte numai de ceea ce este: fericire, sănătate, iubire, pace și tot ceea ce își dorește fiecare.

Dar nu toate zilele anului ce va veni vor fi pline cu miere, belșug și fericire. Vor fi zile mai puțin însorite, etape cu diverse provocări, perioade de tristețe sau durere. Pentru că din partea celor mai mulți veți primi numai urări de zile senine, vă facem și o urare pentru zilele lui 2018 mai mohorâte, ploioase, reci…

Fie ca atunci când vă va fi greu (financiar, emoțional, relațional, fizic, în slujire) să existe de fiecare dată CINEVA TRIMIS DE DUMNEZEU care să vă aducă încurajare, sprijin și să vă ajute să ieșiți biruitori din încercare și fie ca fiecare dintre noi să fim un astfel de sprijin pentru cei din jur… Dumnezeu să vă poarte pe brațul Lui puternic atunci când nu mai vedeți nici o rază de lumină, El să vă fie mângâierea, speranța și stânca pe care să vă simțiți ocrotiți și în siguranță.

Pentru fiecare din cele 365 de zile ale anului, Dumnezeu a zis: „Nu te teme, căci Eu sunt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu sunt Dumnezeul tău; Eu te întăresc, tot Eu îți vin in ajutor. Eu te sprijin cu dreapta Mea biruitoare.” (Isaia 40:10)

Un an 2018 binecuvântat de Domnul Isus vă dorim!

1 Corinteni 1:10  Vă îndemn, fraţilor, pentru Numele Domnului nostru Isus Hristos, să aveţi toţi acelaşi fel de vorbire, să n-aveţi desbinări între voi, ci să fiţi uniţi în chip desăvârşit într-un gând şi o simţire.
Transmiteți aceste gânduri tuturor învățătorilor, Dumnezeu sa va binecuvânteze!
Echipa de conducere a Departamentului pentru Copii al Cultului Penticostal
Categorii

Lasa un comentariu