BodnariuStimați credincioși de pretutindeni,

În pregătirea zilei de protest internațional din 16 Aprilie, la data de 7 Martie intrăm într-un timp de 40 zile de post și rugăciune. Programarea de mai jos este alfabetică, după prima literă a numelui dumneavoastră de familie.

În cele două zile repartizate, vă rugăm să aduceți jertfa dumneavoastră în post și rugăciune pentru reîntregirea familiei Bodnariu, a reunirii lui Marius și Ruth cu copiii lor: Eliana, Naomi, Matei, Ioan și Ezekiel.

Pe acest parcurs, vom publica des comunicate cu cereri pentru cauze specifice de rugăciune după cum va cere desfășurarea de zi cu zi a demersurilor noastre și a situației familiei Bodnariu.

De asemenea, până la începutul săptămânii viitoare vom publica scrisorile tip și vom anunța demararea proiectului de a trimite scrisori demnitarilor și instituțiilor care vă reprezintă în fiecare țară, canalelor media și forurilor internaționale de referință în apărarea drepturilor omului.

Vă mulțumim pentru implicarea dumneavoastră și ne rugăm ca Domnul să vă binecuvânteze din belșug!

Pastor Cristian Ionescu, purtător de cuvânt

Echipa de organizare și inițiativă: Pastor Daniel Bodnariu, Steven Bonica, Peter Costea, Timotei Dinică, Pastor Cristian Ionescu, Vinicius Sabău, Dennis Stoia, Paul Susman, familia extinsă Bodnariu

Iată programarea:

MARTIE 
7 Luni A
8 Marți B
9 Miercuri C
10 Joi D
11 Vineri E
12 Sâmbătă F
13 Duminică G
14 Luni H
15 Marți IJ
16 Miercuri KL
17 Joi M
18 Vineri N
19 Sâmbătă O
20 Duminică PQ
21 Luni R
22 Marți
23 Miercuri
24 Joi U
25 Vineri VW
26 Sâmbătă XYZ
27 Duminică A
28 Luni B
29 Marți C
30 Miercuri D
31 Joi E
APRILIE 
1 Vineri F
2 Sâmbătă G
3 Duminică H
4 Luni IJ
5 Marți KL
6 Miercuri M
7 Joi N
8 Vineri O
9 Sâmbătă PQ
10 Duminică R
11 Luni
12 Marți
13 Miercuri d U
14 Joi VW
15 Vineri XYZ
16 Sâmbătă  – PROTEST

Sursa: Cristian Ionescu, Popas pentru suflet

Citeşte mai mult pe www.stiricrestine.ro Comunicat oficial în cazul Bodnariu – 40 de zile de post și rugăciune – Stiri Crestine.ro

Categorii

Lasa un comentariu