Poem Nuntă Nr.2

DSC_0022            Prin harul Domnului, sâmbătă 26 septembrie 2015, a avut loc în Biserica Penticostală Poarta Cerului din Timișoara, Conferinţa anuală a învăţătorilor de Şcoală Duminicală, din cadrul Comunităţii Regionale Penticostale Arad. Tema conferinţei a fost Duhul Sfânt în viața învățătorului!

Ne-am bucurat de o primire călduroasă din partea gazdelor și de un număr frumos de participanți (peste 300).Vă prezint mai jos câteva informații privind desfășurarea conferinței:

–          Am fost conduși în închinare de un grup din biserica locală condus de Emil Cuc.

–          Imnul conferinței a fost – Zideşte o inimӑ nouӑ ȋn mine.

–          Moderatorii conferinței au fost Daniel Neagoe din Deva și Daniel Schipor din Timișoara.

–          Mesajul principal a fost susținut de fratele Nelu Filip, pastorul bisericii gazdă și președintele Comunității Regionale Arad.

–          Participanții la conferință au putut alege să participe la unul din cele trei seminarii și anume: seminarul pentru preșcolari susținut de Mariana Andras, Naomi Luntras si Larisa Scacon din Arad, seminarul pentru școlari susținut de  Cristina Costea(HD), Adriana Ardeu, Maria Noghi si Alexandra Salajan  din Arad și nu în ultimul rând seminarul pentru adolescenți susținut de Gabriela Povian din Timișoara și Mihai Petroesc din Moșnița.

–          spre finalul conferinței Tabita Ciochină din Reșița a avut o scurtă mărturie despre modul în care a fost botezată în Duhul Sfînt și a început lucrarea la școala duminicală.

–          Au fost standuri de cărți de la următoarele edituri: Alfa și Omega, AMEC, Noua Speranță, One Way, Probisoft.

–          S-a distribuit Mărgăritarul – revista departamentului pentru copii din Cultul Penticostal.

–          S-a pus în vânzare Agenda 2016 a departamentului pentru copii din Cultul Penticostal și cartea Problemele lucrătorului cu copiii de Samuel Cristian Muică.

Mulțumim gazdelor pentru tot ceea ce au făcut pentru ca această conferință să fie posibilă, mulțumim tuturor celor implicați într-un fel sau altul în organizarea și susținerea conferinței, mulțumim celor care au adus pentru vânzare materiale necesare lucrării cu copiii, mulțumim tuturor participanților pentru că au ales să participe la această conferință.

A fost un timp binecuvântat în care am fost încurajați, motivați de a continua lucrarea, în care am învățat despre Duhul Sfânt și să depindem de El, am învățat noi idei cu care să mergem în fața copiilor pentru a-I învăța din Biblie.

Conferința anuală din Comunitatea Regională Arad are loc anual în ultima sâmbătă a lunii septembrie. Puteți să trimiteți sugestii pentru tema următoarei conferințe și ce fel de seminarii (ateliere) să se țină la daniela_barbura@yahoo.com sau pe site-ul www.scoala-duminicala.ro/new.

Mulțumim pentru colaborare și înțelegere, Dumnezeu să vă binecuvânteze!

DSC_0022

DSC_0091 DSC_0068 DSC_0033 DSC_0063 DSC_0054 DSC_0097

Categorii

Lasa un comentariu