Conferinţa învăţătorilor de şcoală duminicală- Regionala Arad

-descarcă invitaţia aici:           sigla conf    Invitatie conferinta                         

                        INVITAŢIE

Salutări sfinte în numele Domnului Isus,  Mântuitorul nostru!

Cu bucurie vă invităm sâmbătă, 29 septembrie 2018, la Conferinţa anuală a învăţătorilor de Şcoală Duminicală, din cadrul Comunităţii Regionale Penticostale Arad. Aceasta va avea loc la Biserica Penticostală Gloria din Arad, str. Gloriei nr 5. Conferința va începe la ora 8:30 cu înscrierile și se va încheia în jurul orei 15:00 cu gustarea pregătită din partea bisericii gazdă.

Tema conferinţei:  Hristos, Izvorul meu

Versetul motto al conferintei este:  Psalmul 36:9 -„Căci la Tine este izvorul vieții, prin lumina Ta vedem lumina.”

În cadrul conferinței, fratele Nelu Filip va avea un mesaj in plen pentru toţi învăţătorii, urmat de trei seminarii interactive cu idei practice pentru grupele de copii, împărţite pe categoriile de vârste ale copiilor cu care se lucrează: preșcolari, școlari, adolescenți.

Vor fi standuri cu literatură creştină. Veniţi pregătiţi!

În cadrul conferinţei se va distribui (gratuit) Mărgăritarul, revista naţională a învăţătorilor de copii din Cultul Creştin Penticostal (una pentru fiecare biserică participantă). De asemenea, va fi de vânzare și Agenda 2019 a Departamentului pentru copii din cadrul Cultului Penticostal.

În scopul pregătirii mapelor şi a gustării, vă rugăm să confirmaţi până marţi 25 septembrie 2018 participarea la conferință. Confirmarea se va face la Ardeu Adriana,  email: ardeu.adriana@yahoo.com, tel. 0749524431 – menționând numele, biserica și în cadrul seminarului la ce categorie de vârstă dorești să participi.

Vă mulţumim frumos și vă așteptăm cu drag!

Categorii

Lasa un comentariu