Poem Nuntă Nr.2

material trimis deAndreea Capeti, Medias

mormantdescarca jocul aici: DĂ PIATRA LA O PARTE

Instrucțiuni:

Pe o planșă cartonată mare se creionează două morminte,pentru douӑ echipe, sau se printează imaginile de mai jos. Decupati piatra fiecărui mormânt ȋn 6 sau 8 părti, asemeni unui puzzle(depinde câte întrebări vreți să alocați fiecărei echipe) iar pe spatele fiecărei bucăți de piatră se scrie o întrebare. Pe gura unui mormânt se poate scrie ”Hristos a înviat!” și pe celălalt ”Adevărat a înviat! ”

Se împart copii în două echipe , fiecărei echipe revenindu-i câte un mormânt de descoperit. Astfel dar un copil va veni în față și va lua o bucată din piatra mormântului, citește întrebarea aflată pe spatele bucății și dacă dă răspunsul corect această bucată va fi pusă alături de mormânt.

Dacă nu știe răspunsul acea bucătică va fi repusă la loc. Din acest moment echipa care nu a știut răspunsul la întrebare rămâne în dezavantaj, iar echipa adversă are ocazia să preia conducerea. Jocul se termină atunci când întreaga piatră este dată jos pas cu pas rămânând astfel mormântul descoperit și mesajul de la gura mormântului e văzut de toți!!

Variație: fiecare echipӑ sӑ descopere mormântul echipei adverse.

mormant

piatra

 

Categorii

Lasa un comentariu