talantul-in-negot    Iubiți colegi în slujirea cu copiii
Va trimitem datele pentru concurs cu scop de informare dar și de promovare a lucrării. Lucrarea nu este a noastră, ea este 100% a Domnului Isus Hristos, iar noi ca niște robi slujitori avem datoria de a trâmbița în mod hotărât lucrările și minunile Lui. Facem lucrul acesta nu cu scopul de a relansa o lucrare care nu merge, fiindcă ea funcționează mai bine ca oricând, ci scopul este de a vesti lucrările Mântuitorului fiindcă și în anul 2016 MULT BINE NE-A FĂCUT. De asemenea scopul este ca atât timp cât mai este libertate să lucrăm cu avânt fiindcă prin Duhul Sfânt se anunță și vremuri grele când ceea ce învățăm azi din Biblie aceea ne va ține în picioare în acele vremuri de prigoană, atât pe noi cât și pe toți participanții la Talantul în negoț.
Date concursului sunt:
8.04.2017 – faza locală (biserică)
29.04.2017 – faza județeană
13.05.2017 – faza regională
26-28.05.2017 – faza națională pentru tineri și adulți (la Baia Mare)
7-9.07.2017 – faza națională pentru copii (la Timișoara)
18-20.08.2017 – faza internațională (la Bistrița)
Ne cerem scuze fiindcă s-a decalat data pentru faza internațională cu o săptămână mai târziu, dar biserica unde trebuia ca să se țină nu a mai putut să organizeze acest eveniment și biserica din Bistrița a avut ocupată perioada propusă de noi și trecută în agenda învățătorului.
Pentru cei care nu sunteţi încă la curent cu bibliografia pentru concurs vă trimitem mai jos informațiile necesare:
CLASIC:
– clasele 2-3:     Deuteronom, I Ioan
– clasele 4-5:     Deuteronom, Efeseni
– clasele 6-7:     Deuteronom, Romani
– clasele 8-9:     Deuteronom, Romani, I Corinteni
– clasele 10-11: Deuteronom, I Corinteni, Iov 23-42
– 18–25 ani:      Deuteronom, I Corinteni, Iov 23-42
– 25+ ani:         Deuteronom, I Corinteni, Iov 23-42
 
MEMORARE: Apocalipsa capitolele 1,2,3,20 (având versete tematice)
De asemenea vă anunțăm că în anul acesta școlar nu vom implementa încă varianta „Talantul în negoț poezie creștină” fiindcă lucrăm încă la regulament (avem nevoie în echipă de profesori de limba română pocăiți și de poeți pocăiți și absolvenți a unei facultăți în domeniu; persoanele acestea să o contacteze pe Daniela Barbura: 0722317934; email daniela_barbura@yahoo.com ; Cu ajutorul lui Dumnezeu nădăjduim la națională și internațională să prezentăm regulamentul și începând cu anul școlar viitor să introducem și această formă de Talantul în negoț. Vă informăm că hotărârea pentru această formă de concurs a fost luată de către echipa de conducere a Departamentului Copii din cadrul marelui Departament pentru Familii, Tineri și Copii al Cultului Penticostal, împreună cu președintele Cultului Penticostal, pastorul Moise Ardelean.
     Acum la început de an vă dorim pocăință, perseverență, creștere spirituală naturală și din putere în putere, multă pregătire teoretică și practică pentru lucrare folosind cursurile PRO7, viziune proaspătă de la Duhul Sânt și multă dorință pentru a face lucrarea Domnului. Iubiți colegi de slujire vă rog în numele Domnului Isus în acest an să ne punem la dispoziția Lui pentru a face tot ce putem, și peste puteri, pentru ca lucrare cu copiii, lucrare pe care o facem spre slava Domnului Isus, să ajungă în fiecare Biserică Penticostală Română (și chiar la alte națiuni) până la marginile pământului, iar acolo unde ea există să crească tot mai mult SPRE SLAVA DOMNULUI ȘI MÂNTUITORULUI NOSTRU ISUS HRISTOS.
       Vă salut cu Matei 10:39 „Cine își va păstra viața, o va pierde; și cine își va pierde viața, pentru Mine (spune Isus Hristos) o va câștiga,,. S-ar putea ca începând cu anul acesta unii să experimenteze acest verset și la alte dimensiuni. Ceea ce este de dorit pentru noi toți, și chiar ar trebui să devină o urare și un motto este următorul gând „Să îmbătrânim cu folos pentru Hristos”.
             Echipa și Sami Muică, robi ai lui Hristos
Categorii

Lasa un comentariu