Joc de Crăciun- joc recapitulativ
Dragi colegi de slujire,
christmas_card_aa
    Privind în urmă, la anul care tocmai se încheie, cu bucurie putem spune că Dumnezeu a fost cu noi și a binecuvântat lucrarea pe care o facem spre slava Domnului și Mântuitorului nostru Isus Hristos, în smerenie, cu pasiune, chiar dacă am întâmpinat uneori și greutăți. Îi mulțumim Lui pentru că a început această lucrare cu copiii în cadrul Departementului pentru Copii, parte a marelui Departament pentru Familii, Tineret și Copii al Cultului Creștin Penticostal. De asemenea, Îi mulțumim Domnului Isus Hristos pentru că El este la cârma lucrării și Îl rugăm să rămână în continuare cârmaciul lucrării și să o conducă pentru totdeauna.
Vă mulțumim vouă tuturor celor care ați luat parte, sub o formă sau alta, la această importantă lucrare. Unii ați susținut lucrarea cupost și rugăciune; alții ați predat instructorilor sau învățătorilor la cursurile de instruire; alții ați slujit direct copiilor la grupele de școală duminicală, în tabere sau în lucrarea din Vaslui https://www.scoala-duminicala.ro/?p=5420; alții ați fost la locul potrivit și în momente cheie pentru deschiderea lucrării într-o anumită zonă, ați organizat-o și ați apărat-o când a fost nevoie; alții ați jertfit timpul și finanțele voastre (lucrarea se face cu mult sacrificiu și cu bani și nu este ușor); alții ați dus greul la Talantul în negoț, la redactare revistei și agendei învățătorilor și chiar în alte slujiri care nu se văd sau au o rază de acțiune mai restrânsă; alții ați făcut alte slujiri pe care noi nu le știm, dar Domnul Isus le cunoaște.
Inițial am vrut să dăm cifre ale lucrării, dar preferăm să rămânem în smerenie și dependență de Dumnezeu, fiindcă în lucrare cifrele nu arată tot timpul realitatea și nevoia. Ce putem spune este faptul că lucrarea crește încet și sigur fiindcă este în brațul Marelui Stăpân și Domnul Dumnezeu îi dirijează creșterea cum știe El mai bine. Noi toți să ne dăm toată silința să fim la dispoziția Lui ca și unelte folositoare gata pentru a sluji. Este forte impotant să ne aducem aminte mottoul care spune: „O ciupercă crește într-o noapte și poate fi strivită imediat sub talpa unui trecător; un stejar crește în ani și după ce își înfige rădăcinile adânc în pământ nu mai poate fi doborât decât prin tăiere.”   
Pentru anul viitor, dar și pentru tot restul vieții, vă las ca meditație pentru fiecare zi textul din Metei 10:39 „Cine își va păstra viața, o va pierde; și cine își va pierde viața, pentru Mine(spune Mântuitorul), o va câștiga”. În urma acestui verset lansez o noua urare: „Să îmbătrânești cu folos pentru Domnul Isus Hristos!”. Alături de noua urare vă dorim: „Sărbători binecuvântate cu Domnul Isus!”; „La mulți ani cu Domnul Isus!”; vă salutăm și cu: MARANATA! fiindcă venirea Domnului este mai aproape de noi ca oricând.
Cu prețuire-n Cristos, Samuel Muică împreună cu echipa lucrării cu copiii.
VĂ RUGĂM trimiteți acest mesaj pe toate rețelele de socializare, tuturor învățătorilor. 
 
Categorii

Lasa un comentariu