Poem Nuntă Nr.2

   de Luntras Naomi, bis. Betel, Arad

Proverbe 17:17 „Un prieten iubește în orice moment”

1 Ioan 4,8:”Cine nu iubește nu cunoaște pe Dumnezeu, pentru că Dumnezeu este dragoste”.

SCOP: Să ajutăm copiii să învețe unul din cele mai importante lucruri care trebuie să le aibă față de un prieten, trebuie să arate dragoste.

Dumnezeu este dragoste, este făcut din dragoste și toți oamenii de pretutindeni vor fi atrasi de dragostea lui Dumnezeu.

Consumabile:

 magneți, obiecte metalice cum ar fi cuie și cleme de hârtie

Pregătiți:

Plasați aceste articole pe o masă unde le puteți accesa cu ușurință.

Învățați:

Hei toată lumea! Am ceva interesant să vă arăt astăzi – magneți. Cine știe la ce se folosesc magneții? (Permiteți copiilor să răspundă.) Da! Magneții atrag elemente și, în unele cazuri, îndepărtează lucrurile. Deci, unde folosiți magneți? Da! Pe frigider, într-un garaj, într-o sală de clasă; acestea nu sunt toate locurile în care ați folosit magneți. Vă voi arăta puterea magneților în viețile noastre, dar înainte de a face, să citim un verset. (Citește unul din versetele de mai sus.) Asta e chiar interesant!

 

Deci, acești magneți sunt ca iubirea! Dragostea atrage oamenii nu-i așa? Este minunat să fi în jurul oamenilor care te iubesc! Să presupunem că acest magnet Îl reprezintă pe Dumnezeu. El este plin de dragoste! (Țineți magnetul în mână.) Să vedem ce atrage. Atingeți diferite elemente pe magnet pentru a vedea care elemente se țin de el. Mă întreb ce va ridica acest magnet? (Încercați să atingeți diferite elemente magnetice) Uitați-vă la asta! Dragostea magnetică a lui Dumnezeu atrage tot felul de oameni, nu-i așa? Dragostea lui Dumnezeu nu atrage numai oameni care îl iubesc, dar dragostea Lui atrage chiar și pe păcătoși. Când le spunem oamenilor despre dragostea lui Dumnezeu, este ca și cum am folosi un magnet. Noi atragem oameni la Dumnezeu.

 

Cine vrea aici să fie un magnet pentru Dumnezeu? Cum putem arăta dragostea lui Dumnezeu față de ei? Poate împărțim jucăriile noastre sau o gustare? Poate dacă le spunem că îi iubim? Vreau să mă rog pentru tine azi. Vreau să mă rog ca Dumnezeu să te facă un magnet pentru El.

 

BIBLIOGRAFIE:

https://ministry–to–children-com.cdn.ampproject.org/c/s/ministry-to-children.com/magnet-object-lesson-for-kids-church/amp/

Categorii

Lasa un comentariu