Post si rugaciune pt lucrarea cu copiii - prima joi din luna

  pray-6 copy  Dragi invatatori,

Va reamintesc ca maine e prima JOI din luna, zi dedicata ptr post si rugaciune ptr LUCRAREA cu COPIII!

Astazi se vede, se simte tot mai mult, o lipsa vadita de post si rugaciune. Secretul puterii in lucrare vine din timpul pe care il acordam partasiei cu Dumnezeu, petrecut in rugaciune si post.

Sa mijlocim ptr noi si generatia noua, sa foloseasca aceasta cheita pierduta, spre a putea avea acces la bogatiile nepatrunse ale harului pe care le putem impartasii mai departe,

cu micutii de la clasele noastre si lumea pierduta din jurul nostru.

Mediteaza te rog care e efectul rugaciunii tale: Ruga ta influenteaza? Ruga ta trezeste pe altii sau e rece si nu atinge nici tavanul?

Roaga-te cu credinta!!! “ Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi!” (Matei 21.22)

Cauze speciale

Multumiri:

–          Implementarea programului de instruire al invatatorilor PRO 7 (7 nivele).

Avem 59 de centre in 13 tari. Echipa de 6 profesori si 102 instructori.

–          Lansarea cursurilor de instruire Nivelul 1 si 3, Judetul Timis in luna februarie, 37 invatatori prezenti la nivelul 1 si 14 invatatori prezenti la nivelul 3
Dumnezeu sa-i sprijineasca sa fie sinceri si devotati slujirii ca invatatori de scoala duminicala
Mijlociri:
–          sora Oros Maria din biserica Maranata Ghiroda, judetul Timis, paralizata, mama a 3 copii –     Ardeu Adriana: ,, Pace. Lucrez in invatamantul special si anul acesta am o clasa de adolescenti /tineri de 17- 18 ani cu probleme comportementale inclasa a VIII. Sunt venitit din case de copii de stat si au trecut prin multe.  Va rog sa ma sustineti in rugaciune pt ei, pt ca doresc ca Dumnezeu sa ma foloseasca sa le vestesc Cuvantul Sau si sa am un impact in vietile lor. Nu as vrea sa treaca anul ( scolar) fara sa vad rezultate; nu stiu daca ii voi mai putea vedea  dupa acest an, deci as vrea ca Domnul sa imi deschida o usa si spre inimile lor cat mai curand,si sa fiu  o lumina pt ei. Multumesc” –   „Motive de rugaciune Fam .Dobos

 Luna aceasta este luna conferintelor cu ajutorul lui Dumnezeu participam la 3 conferinte pentru lucrarea cu copii in judete diferite .Rugati-va ca Dumnezeu sa ne foloseasca in toate predarile si sa fim o incurajare pentru toti participanti.

Multumim pentru rugaciunile voastre care le ati facut pentru noi , Dumnezeu a ascultat , a fost cu noi si ne a dat biruinta prin incercarile prin care am trecut cu probremele de sanatate a lui Ica . analizele au iesit foarte bune . Il laudam pe El ca sa atins de ea si ia se simte bine acum . Slava Domnului pentru toate .

Dorim asa de mult ca evanghelia sa fie vestita si copiilor din afara bisericilor neoprotestante , Rugati-va ca Dumnezeu sa puna pe inima mai multor persoane sa faca lucrul acesta. Si in cat mai multe sate din Romania sa fie grupuri vestea buna.”

Important:

Asteptam informatii din zonele in care slujiti, cauze de sustinere, propuneri, poze activitati, proiecte pe rol.

Daca aveti invatatori noi in echipe si doriti sa primeasca mesajele noastre va rog sa-mi trimiteti adresele de e-mail.
Trimiteti mesaj NU daca nu mai doriti mesajele noastre.
 
Rugăciunea lui Sir Francis Drake, 1577

Tulbură-ne, Doamne, când suntem prea mulțumiți cu noi înșine, Când ni se împlinesc visurile fiindcă am visat prea mărunt Când am ajuns în siguranță la destinație fiindcă am vâslit prea aproape de țărm

Tulbură-ne Doamne Când sătui de lucrurile pe care le avem ne-am pierdut foamea de Pâinea vieții, Când îndrăgostiți de viață am încetat să mai visăm la veșnicie Când în strădania de a zidi un pământ nou am dat uitării cerul.

Tulbură-ne Doamne Ca să îndrăznim mai strașnic, să ne-avântăm în mările învolburate, în larg, unde furtunile ne vor învăța despre stăpânirea Ta. unde fără țărmuri la orizont vom vedea stelele.

Îți cerem să-nvingi zarea nădejdilor noastre și mai departe, iar viitorul să-l aduci mai aproape de noi cu putere, îndrăzneală, speranță și dragoste. Îți cerem acestea în Numele căpitanului nostru Isus Christos.

Amin.

Cu multa daruire,

Categorii

Lasa un comentariu