Poem Nuntă Nr.2

De Marius Todoca, Bis. Gloria, Arad

         Descarcă aici: Priveste partea cea bunaUntitled

Întotdeauna când lucrurile nu funcționează așa cum ne dorim, avem tendința de a vedea doar partea negativă a lucrurilor şi să pierdem din vedere faptul că Dumnezeu vede imaginea completă a situaţiei şi El face totul pentru binele nostru.

Chemaţi pe rând, fiecare copil din grupă să vină înaintea celorlalţi pentru a mărturisi o situație neplăcută sau un eșec din viața lor (exemplu: visul meu a fost să mă înscriu la o echipă de fotbal, dar când am dat probele, antrenorul nu m-a primit în echipa respectivă). Ceilalți copii din grupa, vor lucra în echipă pentru a identifica minim 3 efecte pozitive în urma așa zisului eșec.

Astfel, copii vor lucra împreuna și vor învăța sa privească partea bună a lucrurilor, nu doar eșecul.  Îndeamnă , apoi, copiii să vină într-o rugăciune de mulţumire înaintea Domnului pentru aceste ,, eşecuri” şi să ia noi hotărâri de a crede că Dumnezeu e în controlul tuturor lucrururilor  şi prin urmare ,, tote lucrurile lucrează împreună spre binele celor ce se incred în El”.

Categorii

Lasa un comentariu