Proiectul "Tăblița inimii"

trimis de Daria Fedur, Biserica „Muntele Sionului” Deva

Descarcă aici: Tăblița inimii

Proiectul „Tăblița inimii” a luat ființă din dorința de a ajuta copiii să crească spiritual, dar și pentru a facilita legarea relațiilor de prietenie între copii și între copii și învățatori.

Este preferabil, dacă este posibil, ca acest proiect să se desfășoare acasă la un învățator. În cazul în care acest lucru nu este posibil, întâlnirile pot avea loc și la biserică.

În cadrul întâlnirilor, aproximativ 30 de minute sunt alocate unui timp de părtășie (o lecție cu obiect, studierea vieții unui om a lui Dumnezeu (ex. Nicolae Moldoveanu, Traian Dorz, Richard Wurmbrand, Dumitru Cornilescu, etc.), cântare, rugăciune). Apoi, urmează un timp de activități pe baza programei lunare de citit din Biblie (memory, activity pe baza textelor biblice citite, borcanul cu versete, ateliere de creație, calendar advent în preajma sărbătorii Nașterii Domnului și de Paște, etc.). Copiii pot participa la întâlnire chiar dacă nu au reușit să parcurgă întreaga programă de citire a Bibliei. Se pune accent pe legarea relațiilor și asigurarea unui mediu prielnic dezvoltării corecte a lor.

La final, copiii vor primi o gustare. 🙂

Domnul să vă binecuvânteze!

To ce facem să facem ca pentru Domnul!

Categorii

Lasa un comentariu