Proiectul ,, Psalmii copilariei''- recitare

pstrimis de Daria- Bogdana Fedur, bis. Muntele Sionului, Deva

„Fiule, dacă vei primi cuvintele mele, dacă vei păstra cu tine învățăturile mele, dacă vei lua aminte la înțelepciune și dacă-ți vei pleca inima la pricepere; dacă vei cere înțelepciune și dacă te vei ruga pentru pricepere, dacă o vei căuta ca argintul și vei umbla după ea ca după o comoară, atunci vei înțelege frica de Domnul și vei găsi cunoștința lui Dumnezeu.”                                                        Proverbe 2:1-6

Dragi părinți și copii,

Ne-am obișnuit cu zicala care spune „Timpul este dușmanul nostru”, și parcă ne și place să ne scuzăm cu aceaste cuvinte. Într-adevăr, timpul trece ca și gândul, dar odată cu trecerea acestui timp prețios, trecem și noi, nu numai el, lăsând în urmă faptele noastre și îndreptându-ne spre un cer  glorios să fim împreuna cu Tatăl nostru iubit sau… spre un loc de chin. Totul depinde de cum îți petreci timpul!

Mulțumim în primul rând Domnului, pentru biruința dată anul trecut în cadrul proiectului PSALMII COPILĂRIEI, dar și părinților care împletind efortul cu dragostea, au încurajat copilașii lor la învățarea a cât  mai  mulți psalmi.

Vă propunem un nou proiect iniţiat alături de apariţia unui nou  CD de Psalmi: o nouă provocare de a învăța cei 15 psalmi recitați pe CD, adresată nu numai copiilor, ci și părinților și fraților din biserică.

Pentru aceasta fiecare familie a bisericii, care are  dorința să participe la acest concurs (sau să învețe psalmi) va primi un CD cu 15 psalmi recitaţi. Proiectul se va desfăşura în perioada anului şcolar, iar copiii vor fi recompensaţi în funcţie de numărul de psalmi recitaţi (cei care vor recita psalmii în biserică vor avea o recompensă mai mare față de cei care îi vor recita în particular unui învațător).

Vă mulţumim că vă doriți să câștigați, atât pentru copiii cât și pentru dumneavoastră, un timp preţios cu care ne vom întâlni în cer! Psalmii copilăriei se pot găsi şi pe internet:  https://www.youtube.com/watch?v=TvLy5MRu49M

Cu mult respect,

Categorii

Lasa un comentariu