Strugurele-fișă de prezență

Untitled

Accesează linkul :

https://testetn.com/teste-talantul-in-negot/

Proiectul Teste TN (Teste Talantul în Negoț) a fost inițiat în anul 2013 . În urma publicării online a testelor create s-a observat că nevoie/cererea este in creştere an de an. Prin urmare, începând cu anul 2016 a fost lansată Examinarea Talantul în Negoț – platforma online ce s-a dovedit a fi un succes, fiind înscrise sute de persoane din mai multe țări, și din toate categoriile de vârstă. Platforma online (ETN-po) se lansează de atunci în fiecare an în 1 Februarie, de fiecare dată cu noi provocări și îmbunătățiri.

Acest proiect va continua cu ajutorul lui Dumnezeu în fiecare an, luând în considerație efectul pozitiv manifestat în rezultatele deosebite obținute de către mulți participanți la „Talantul în Negoț” și bineînțeles, numărul mare de cereri din partea multor persoane din România sau din diasporă.

☘️ Vă invităm cu căldură să participați anual la această experiență frumoasă! Dumnezeu să vă binecuvânteze! 


Alex Sîngeorzan
coordonator proiect

Categorii

4 thoughts on “Proiectul Teste TN (Teste Talantul în Negoț) (Platforma de teste online)

  • Pace,as dori sa pot accesa intrebarile de pe aceasta plataforma,locales in Spania si nu pot face o donatie,nu imi permite banca sa fac transferir de bani in afara,cu ani in urma am accesat aceasta plataforma iar rezultatele au fost foarte bune,am doi copii care vor participa la Talantul in negot,va multumesc

    • pace. testele sunt create de catre invatatori, treptat, in timp. Deci nu este o echipa oficiala, platita sa faca testele de la inceputul anului, sa fie puse la dispozitia tuturor din timp. Pe cum reusesc sa faca lucrarea, cei ce au pe inima, vor posta treptat si teste. Verifica atat site-ul nostru cat si platforma din cand in cand. Cred ca vom primi curand. Si de asemenea, asteptam cu drag sa primim si de la tine teste daca iti pune Domnul pe inima sa faci si sa impartasesti si cu altii. Multa binecuvantare.

Lasa un comentariu