Poem Nuntă Nr.2

          Această lucrare a apărut cu doar câţva ani, în urmă, sub călăuzirea Duhului Sfânt, cu scopul  de a oferi un sprijin învăţătorilor de la şcoala duminicală. Fiind în epoca tehnologiei şi realişti de faptul că mai toate informaţiile se mişcă în primul rând prin internet, a venit vremea să profităm din plin de această oportunitate.

            În momentul când echipa a adus în discuţie subiectul, am luat legătura cu Daciana Bilan din Biserica Penticostală Cezareea din Reşiţa. Ea deja avea un site al ei şi fratele ei, Bilan Cosmin, s-a ocupat de administrarea lui. Acest site, www.scoaladuminicala.ro pe care am convenit de comun acord cu toţii să folosim  ca site-ul pentru Departamentul Copii al Cultului Creştin Penticostal.

     În şedinţa din 21.01.2012 cu echipa de lucrare cu copiii din Comunitatea Penticostală Regională Arad   s-a decis ca Departamentul Copii să aibă site-ul propriu şi astfel s-a găsit adresa  www.scoala-duminicala.ro/new . De administrarea aceastei lucrări se ocupă Daniela Barbura (Timisoara) si Ardeu Adriana (Arad). Aşteptăm sugestii privitoare la materialele postate. Pentru ca acest site să-şi atingă scopul te rugăm să ne comunici nevoile pe care le ai în privinţa lucrării, ca să-ţi putem fi de folos şi de asemenea să trimiţi la rândul tău materiale pentru a fi de folos altora. Nu vrem să scriem prea multe despre această lucrare, ea de acum încolo începe să se dezvolte. Dacă este sau nu este relevantă această lucrare nu vom putea afla decât în timp, atât prin numărul şi calitatea materialelor postate cât şi prin feedback-ul primit de la învăţătorii care îl folosesc.

            Dacă Duhul Sfânt te călăuzeşte să scrii pentru site o experienţă deosebită cu Dumnezeu, un articol informativ, un articol de specialitate pentru învăţători sau pentru părinţi, contactează-ne. De asemenea, dacă primeşti un îndemn din partea Domnului Isus sau din partea vreunui slujitor de-al Lui ca să dăruieşti, te rugăm să ne contactezi.

Samuel Cristian Muică

                                                                                    Lider lucrarea cu copii din Cultul Penticostal

Categorii

Lasa un comentariu