Spune lumii despre Isus - joc recapitulativ

Jocul recapitulativ: „Spune lumii despre Isus” se poate pregăti pentru a fi jucat la finalul unui set de lecții misionare. Se confecționează o hartă a lumii (printată sau desenată) si se decupează 5 cercuri în interiorul acesteia. De asemenea, se pregătește un avion din hârtie după metoda prezentată în videoclipul de mai jos.

Copiii se împart în două echipe: avioanele și elicopterele. Se vor adresa întrebări pe rând celor două echipe. Răspunsul corect aduce echipei 5 puncte și, totodată, posibilitatea de aruncare cu avionul la țintă sub exclamația: „Haideți să vedem în ce parte a lumii va merge misionarul X. (numele copilului care a răspuns corect la întrebare)

Dacă acesta nimerește unul dintre locurile marcate, va câștiga pentru echipa lui cele 5 puncte și punctajul din dreptul marcajului. Copilul care va lansa avionul are posibilitatea de a încerca de 2 ori.

Ideea de bază a fost preluată: https://pin.it/3z80hy3

Metodă de confecționare avion din hârtie: Cum sa faci un avion de hartie super usor care zboara departe. Avioane de hartie. – YouTube

Echipa de învățători – Biserica „Betel” Giarmata-Vii, Timiș

Categorii

Lasa un comentariu