Urme de paşi - Joc recapitulativ

descarca aici: Urme de pasi- joc recapitulativ

images (1)Motivare copii:

“ Apostolul Pavel spunea ,,călcaţi pe urmele mele, pentrucă şi eu calc pe urmele lui Hristos”( 1 Corinteni 11:1), deci, practic  el ne îndeamnă să Îl urmăm pe Domnul.   Prin jocul acesta vrem să ne verificăm /consolidăm cunoştinţele biblice şi să creştem tot mai mult în asemănare şi în cunoaşterea Domnului nostru Isus.”

Instrucţiuni:     Printaţi două perechi de ,,urme” din modelul de mai jos, coloraţile în culori diferite pentru fiecare  echipă, decupaţi-le şi laminaţi-le.Trasaţi pe tablă sau pe mijlocul sălii un traseu pe care trebuie să-l parcurgă echipele şi puneţi ambele perechi de urme la START.

Desfăşurare joc:

Împărţiţi copiii în două echipe, puneţi întrebări din lecţie şi puneţi câte un reprezentant al fiecărei echipe să răspundă . Pentru fiecare răspuns corect reprezentantul poate înainta un pas de pe tablă.

Variaţie: Dacă sunteţi în aer liber sau aveţi la dispoziţie un spaţiu mai mare, fiecare ,,pas” facut să fie atăt de mare cât  reuşeşte să-l facă copilul ieşit la răspuns. Ce-i drept, în cazul acesta nu vor câştiga neapărat echipa a cӑrei copii ştiu mai bine cât echipa care face paşi mai mari. Dar copiii sigur se vor distra.

urmemodel talpa

Categorii

Lasa un comentariu